Pleie av sommerhuden

Nå er sommeren rett rundt hjørnet. Klærne skal av for å få mest mulig sol på kroppen. Ved hjelp av en god peeling og fukt, fukt fukt, kan vinterhuden forvandles til myk og god sommerhud.

  1. RENS/VASK - Start med en grundig rens av huden. Ren hud er selve grunnlaget for å holde huden sunn og frisk.
  2. PEELING/SKRUBB - Om vinteren blir huden tørr på grunn av lav temperatuer ute, og tørr og varm luft inne. Bli kvitt gustne, tørre og døde hudceller med en ansiktsskrubb. En god skrubb fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen i huden.
  3. FUKT FUKT FUKT - Tilfør huden masse fuktighet! Etter peelingen bør du gi huden en skikkelig fuktighetsboost med serum og en god fuktighetsmaske!
  4. IKKE GLEM KROPPEN! - Bruk en god kroppsskrubb for å gjøre huden silkemyk etterfulgt av en pleiende og fuktighetsgivende bodylotion.
  5. SOLFAKTOR - Husk å bruke solbeskyttelse, så unngår du å bli solbrent og du beskytter huden din mot de skadelige UV strålene. Kreftforeningen anbefaler at man minst bruker solfaktor 15 i Norge, og minst faktor 30 i solrike land.
  6. SELVBRUNINGSKREM - Det er lov å jukse litt mens man venter på at brunfargen skal komme. Selvbruning er en rask og effektiv måte å gå fra vinterblek hud til solbrun glød.