Eucerin EVEN BRIGHTER, reduserer hyperpigmentering

Sol, hormonelle forandringer og arr etter kviser kan føre til hyperpigmentering - en overproduksjon av melanin i huden. Eucerin EVEN BRIGHTER har klinisk dokumentert effekt på å redusere mørke flekker slik at du får en synlig mer strålende hud på 4 uker, med et forbedret resultat ved regelmessig bruk over tid.

Eucerin Hyaluron-Filler, Hudpleie mot dype rynker 

Når huden blir eldre reduseres nivået av hudens eget fyllstoff, Hyaluronsyre. Som et resultat av dette dannes fine linjer og dypere rynker. Eucerin Hyaluron-Filler er klinisk testet og inneholder en kombinasjon av høy- og lavmolekylær Hyaluronsyre, samt bioaktiv Glycin-Saponin som stimulerer hudens egen produksjon av Hyaluronsyre.
Hvis du ønsker å redusere fine linjer og rynker bør du bruke Eucerin Hyaluron-Filler som effektivt fyller ut rynker og har meget god hudvennlighet.

Eucerin Volume-Filler, Volumgivende Anti-Age pleie

Med tiden mister huden volum, og ansiktskonturene blir mindre definerte på grunn av en reduksjon av de naturlige stoffer som holder huden stram og fast. Eucerin Volume-Filler bidrar til å gjenopprette tapt volum i huden og gir mer definerte ansiktskonturer – for et yngre utseende.

Eucerin DermoDENSIFYER - hudpleie til voksen hud

Eucerin DermoDENSIFYER er spesielt utviklet for å motvirke endringene som skjer i huden i og etter overgangsalder. Produktene inneholder høykonsentrert Arctiin som bidrar til å reparere tynn og skjør hud, og Apiaceae-peptider som forbedrer cellefornyelsen i huden. 

Eucerin DermoPURIFYER, Hudpleieprodukter til fet, uren hud og lett akne

Eucerin DermoPURIFYER er effektive hudpleieprodukter til uren hud. Den unike kombinasjonen av ingredienser bekjemper de fire viktigste årsakene til uren hud: overflødig talg, tilstoppede porer, betennelse og unormal bakterievekst. Klinisk og dermatologisk dokumentert effekt og hudvennlighet

Eucerin AQUAporin ACTIVE fuktighetspleie

Huden trenger vann for å holde seg frisk. Eucerin AQUAporin ACTIVE bruker hudens eget fuktighetsnettverk til å tilføre den fuktigheten huden trenger.
Den unike patenterte formelen er inspirert av den nobelprisvinnende oppdagelsen av aquaporiner – kanaler som transporterer fuktighet mellom cellene. Serien inneholder gluco-glycerol, som stimulerer dannelsen av aquaporiner slik at det transporteres mer fuktighet i huden.

Eucerin AtoControl, Hudpleieprodukter for tørr og irritert hud

Eucerin AtoControl er en serie hudpleieprodukter som pleier tørr og irritert hud, og som også kan brukes til atopisk hud i rolige faser og ved utbrudd. Alle produktene har klinisk og dermatologisk dokumentert effekt og reduserer tørrhet, flassing og stramhet i huden, samtidig som de lindrer kløe. Samtlige er dokumenter å kunne brukes på atopisk hud. 

Eucerin DermatoCLEAN, Ansiktsrens -Grundig rengjøring er første steg mot effektiv hudpleie.

Det er vitenskapelig dokumentert at når huden er godt renset og tilført fuktighet, så puster den bedre og kan lettere absorbere oksygen. Eucerin DermatoCLEAN renseprodukter tilbyr en komplett løsning til alle hudtyper og behov. En innovativ kombinasjon av aktive ingredienser som effektivt fjerner sminke og smuss, samtidig som den bidrar til å opprettholde den naturlige fuktighetsbalansen i huden.

Eucerin Karbamid til tørr hud

Eucerin Karbamid-produkter til tørr hud inneholder de naturlige fuktighetsgivende faktorene (NMF) Karbamid og Melkesyre, som forbedrer hudens evne til å binde fuktighet slik at huden blir glatt og myk – virker også på svært tørr og ru hud på hender og føtter. Alle Eucerin Karbamid-produkter er dermatologisk testet

Eucerin Hudpleie til sensitiv hud

Eucerin tilbyr en komplett serie med produkter som er spesielt utviklet for å beskytte og gjenoppbygge huden med klinisk dokumentert hudvennlighet. Unike ingredienser med pH-verdi 5 gjenoppretter enzymaktiviteten, styrker det naturlige beskyttelseslaget og regulerer fuktighetsbalansen i huden. Huden blir merkbart mykere og glattere.

Eucerin Solbeskyttelse

Eucerin Solbeskyttelse tilbyr omfattende beskyttelse mot solskader, og det finnes et solprodukt til enhver hudtype og ethvert behov. Alle produktene har svært effektive og fotostabile UVA- og UVB-filtersystemer, i tillegg til biologisk cellebeskyttelse. Solproduktene til ansikts og barn inneholder også DNA-beskyttelse. Solbeskyttelse fra Eucerin er spesielt utviklet for ulike hudtyper (normal, tørr, fet hud og hud med tendenser til akne) og til ansikt og kropp. Det finnes også produkter som er spesielt utviklet til barn. Eucerin tilbyr også solkremer som er utviklet til forskjellige hudindikasjoner, slik som soleksem, uren hud, akne eller atopisk eksem. Alle produktene har en lett konsistens som er lett å smøre ut og trekker raskt inn i huden. Inneholder kun utvalgte og hudvennlige ingredienser med klinisk dokumentert effekt.

Eucerin Hypersensitiv hud, Hudpleie for hypersensitiv hud og hud med tendenser til rødhet

Eucerins produktserie for hypersensitiv hud tilbyr en helhetlig tilnærming til hudpleie som behandler alle symptomene for hypersensitiv hud – en svekket hudbarriere og overfølsomme sensoriske fibrer. Eucerins produktserie for hypersensitiv hud – Ultra Sensitive – bidrar til at at huden straks føles behagelig lenge.