Meny
Søk
Logg inn

Cosmica solpleie – gir trygghet i solen med skånsomme og effektive solkremer.

Cosmica solsortiment består av kremer, lotioner, sprayer og stifter for hele familien, tilpasset alle aldre og ulike behov. Ikke glem at solbeskyttelse er like viktig på fjellet som på stranden, vinter som sommer.

Felles for alle Cosmica solproduktene er at de er uten parfyme, fargestoffer og alkohol, samt er ekstra vannresistente, tilpasset en sensitiv hud.

Alle solproduktene, unntatt solsftiftene,  inneholder Triple Moist Complex. Triple moist Complex er en unik kombinasjon av aktive ingredienser utviklet for å gi best mulig gjenfuktende effekt. Resultatet blir rask og samtidig langvarig tilførsel av fuktighet, både i dybden og på overflaten.

Fordelene med Triple Moist i korthet:

 • Forbedret tilførsel av fuktighet
 • En mer balansert effekt
  • Både umiddelbar og langvarig tilførsel av fuktighet
  • Både i dybden og på overflaten
 • Bedre følelse og opplevelse
  • Myk og glatt hud
  • Enkel å påføre uten å klebe

NYT SOLEN – HUSK SKYGGE- KLÆR OG NOK SOLKREM!

Ansiktet

-er der man utsettes mest for UV-stråler og det krever god beskyttelse gjennom hele året. Cosmica solkremer for ansiktet, er ekstra fuktighetsgivende og trekker lett inn i huden, uten å være klissete. Faktor 15-50+

Huden til barn

-er mer solsenstiv enn voksnes, og bør beskyttes godt! Alle solproduktene til barn har høy eller meget høy beskyttelse. Det finnes to filtertyper.

 • Til de minste barna anbefales partikkelfilter som minimerer risikoen for overfølsomhet. Produktene vil etterlate seg en hvit hinne på huden som IKKE skal smøres bort.
 • For de større barna anbefales å bruke solkrem med kombinasjonsfilter, som er lettere å smøre på.

Blekksprutfargen på produktene indikerer hvilke filter som er i hvert produkt. Grønn=partikkelfilter, rosa= kombinasjonsfilter. Faktor 30-50+

Aftersun

-virker kjølende og beroligende etter en dag på stranden, samt at den gjenfukter alle hudtypene.

Selvbruning

-forsterker og forlenger hudens brunfarge.

Til leppene

Vi har alle opplevd å få tørre og sprukne lepper. På sommeren kan sol og UV-stråler gjøre at leppene sprekker opp, og i vintermånedene kan kulden gjøre leppene tørre og sårbare. Vær og vind er ytre påvirkningskrefter som ikke bare tørker ut huden, men også leppene. Den tynne huden på leppene er spesielt utsatt i solen, og trenger derfor ekstra beskyttelse. Bruk en solstift eller en leppepomade med solfaktor for å beskytte leppene mot sola.