Meny
Søk
Logg inn

Sebamed er en hudpleieserie med milde hverdagsprodukter til vask og pleie av huden.

Huden, kroppens største organ, beskytter oss  mot f.eks. sol, kulde og hudirritasjoner, samtidig som den forhindrer uttørring og bidrar til å regulere kroppstemperaturen. Frisk hud har en pH-verdi på omtrent 5,5, som bidrar til å bygge opp og bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

Når pH-verdien endres, f.eks. ved vask av hud med tradisjonell såpe, kan huden bli tørr og irritert. Sebamed  vaskeprodukter inneholder milde, rengjørende vaskeaktive ingredienser. 

Alle Sebameds produkter er klinisk testet og har en pH-verdi på 5,5, som hjelper huden å bygge opp og stabilisere sin naturlige beskyttelsesbarriere.

Produktene som er mildt parfymerte, inneholder nøye utvalgte, milde duftingredienser. Hvis du har ekstra ømfintlig hud, bør du kanskje velge et helt parfymefritt produkt (f.eks. våre babyprodukter) for å redusere muligheten for hudirritasjoner.

Baby & Kids

Sebamed Baby & Kids hudpleieserie er en svanemerket hudpleieserie for ømfintlig og sensitiv baby- og småbarnshud. Ved fødselen er hudens beskyttelsesbarriere ikke fullt utviklet, slik at babyhuden er ekstra ømfintlig. Derfor er det viktig å bruke produkter som er spesielt utviklet for babyer og småbarn. Produktene har en hudnær pH-verdi på 5,5, som hjelper huden med å bygge opp sin egen beskyttelsesbarriere. Alle produktene er klinisk testet. Uten parfyme.