Apobase og Decubal - milde produkter til hele kroppen

Apobase er utviklet i samarbeid med nordiske dermatologer og har pleiet huden i over 40 år. Apobase brukes forebyggende og pleiende til problematisk, tørr og sensitiv hud, eller til hud som har bruk for ekstra pleie f.eks. i vinterhalvåret. Alle produktene er uten parfyme, fargestoffer og parabener og kan brukes av hele familien.
Serien består av: Apobase krem, en absorberende og fuktighetsbevarende mellomfet krem, med 30% fett. Apobase fet krem, en fet og ekstra effektiv fet krem, med 60% fett. Samt Apobase Hydrogel, en lett fuktighetsgivende fettfri gel som absorberes raskt. Alle Apobase produkter selges eksklusivt på apotek.

Decubal er en produktserie for tørr og sensitiv hud. Decubal startet opp i 1974 og har siden da jobbet tett med hudspesialister. Alle produkter er utviklet i samarbeid med nordiske hudleger for å utvikle effektive, men milde og beskyttende hudpleieprodukter som gir fuktighet og er spesielt beregnet på tørr, ekstra tørr og sensitiv hud. Decubal inneholder kun enkle og rene ingredienser som bygger opp huden din fra topp til tå og kan brukes av hele familien. Decubal har mange forskjellig kremer med ulikt fettinnhold, jo tørrere hud man har jo fetere krem trenger man. Alle produktene er uten parfyme, fargestoffer og parabener, og selges eksklusivt på apotek.

Smøreteknikk

En god smøreteknikk kan gi bedre effekt og få huden til å føles myk ut lenger.

  • Ta en god kladd med krem.
  • Masser kremen inn med myke tak.
  • Det er viktig at all kremen smøres inn i huden. Regn med at det tar cirka 15 minutter å smøre hele kroppen ordentlig inn.
  • Smør både morgen og kveld, og oftere ved behov.