Aco Minicare - til barn med tørr og sensitiv hud

Aco Minicare er en mild og skånsom hudpleieserie spesielt tilpasset babyer og barn med tørr og sensitiv hud. Aco Minicare kan også være et passende alternativ til voksne som er følsomme for karbamid og ved psoriasis. Aco Minicare består av en hudolje som kan brukes rett på den delikate huden eller i badevannet, vaskelotion, spray til lindring av bleieområdet og fuktighetsgivende kremer som fukter og lindrer en tørr og irritert hud. Alle produktene er uten parfyme.


ACO Minicare washlotion er en mild rengjøringslotion som inneholder fuktbindende glyserol og mykgjørende fett som beskytter huden mot uttørking. Kan brukes med eller uten vann, i dusjen eller bad.

ACO Minicare krem 60% fett er en ekstra fet krem som behandler veldig tørr hud, eksempelvis ved atopisk hud og eksem. Minicare krem inneholder fuktighetsgivende glyserol og 60% fett. Kremen beskytter, mykgjør, tilfører fuktighet og har en sammensetning som er utviklet for å minimere ubehag, irritasjon og svie.

ACO Minicare Baby Eczema Treatment Cream lindrer milde til moderate symptomer ved atopisk eksem.

ACO Minicare Baby Oil motvirker tørrhet og gjør huden myk. Oljen kan brukes i badevannet eller direkte på huden for eksempel ved massasje eller ved bleieskift.

ACO Minicare Baby Diaper Rash Spray er en spray til lindring og forebygging av rødhet og irritasjon i bleieområdet.