Isispharma hudpleie - Gjenoppretter hudens naturlige balanse

Isispharma er en serie med dermatologiske hudpleieprodukter utviklet av Isispharmas forskere i Frankrike. Isispharma har løsningen for en tørr og dehydrert hud, rødhet, kviser, pigmentflekker samt ru og fortykket hud. Isispharma bidrar til å ta vare på og la huden gjenopprette sin naturlige balanse.

Isispharma - Secalia

 

 

Isispharma Secalia er en komplett serie for deg med svært tørr hud, både i ansiktet og på kroppen. 
Serien består av en ideell kombinasjon av mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser som gir umiddelbar og langvarig lindring til en irritert og tørr hud. Helt uten parfyme og parabener.

Isispharma  - Urelia

 

 

Isispharma Urelia er en komplett serie med karbamid for en ru og fortykket hud til ansiktet, hodebunn og kropp.  Serien består av en optimal kombinasjon av ingredienser som fjerner skorper, fukter og mykgjør, samt hjelper huden å opprette sin naturlige balanse.

Isispharma - Sensylia

 

 

Isispharma Sensylia er en serie bestående av rensegele og ansiktskrem dedikert til en fuktfattig og sensitiv hud. Serien inneholder ingredienser som øker hudens toleranseevne, gir fukt og velbehag til en hud som er tørr og sensitiv.

Isispharma Neotone

 

Isispharma Neotone er en serie mot mørke flekker på huden. Serien inneholder en dagkrem med solfaktor som gir høy beskyttelse mot UV-stråler, og en nattkrem med flere eksfolierende syrer som bør virke om natten når huden ikke er utsatt for UV-stråler. Begge produktene inneholder aktive ingredienser som bidrar til å motvirke og forebygge mørke flekker. Neotone gir en mer naturlig og jevn hudtone samtidig som den gjenoppretter hudens naturlige balanse.

Isispharma - Ruboril

 

 

Isispharma Ruboril er en komplett serie dedikert til reaktiv og sensitiv hud med rødhet og lett utvidede blodkar. Serien består av ansiktsvann og kremer til både tørr og normal/blandet hud, samt en lett farget krem med solfaktor 50 for å jevne ut hudtonen og gi ekstra beskyttelse.

Isispharma - Teen Derm

 

 

Isispharma Teenderm er en komplett serie for blandet til fet/uren hud som er disponert for ømme kviser og sorte prikker. Serien inneholder en kombinasjon av ingredienser som reduserer og forebygger urenheter, demper talgproduksjonen og hjelper huden å oppnå en naturlig balanse.

Isispharma - Vitiskin

 

 

Isispharma Vitiskin er en rosafarget ansiktskrem som pleier huden og bidrar til å forebygge og dempe lyse flekker som kan oppstå i huden dersom du har mangel på melanin, et pigment som gir hudfargen vår.

 

Isispharma glyco-a 12% er en micropeeling som kan brukes både på ansikt og kropp. Inneholder 12% glykolsyre som virer eksfolierende og rensende.Isispharma glyco-a 12% har en optimal og effektiv peelende effekt på huden, spesielt i ansiktet.
Peelingen kan brukes på hud som er plaget med rynker, strekkmerker, på arr oppstått av kviser og utslett eller etter operasjon.
Isispharma glyco-a 12% kan også brukes på mørke flekker og på fortykket hud med skorpedannelse.
Huden etterlates myk, glødende, fornyet og utglattende.