Meny
Søk
Logg inn

Beaute Pacifique

“Expect more from your skin care”

 Beauté Pacifique ble utviklet etter ønske fra hudleger om å kunne tilby sine pasienter en krem med A-vitaminer uten de bivirkningene som reseptbelagt A-vitaminsyre gir. Resultatet ble en omfattende serie produkter som i dag selges over hele verden.

Produktsortimentet inneholder alt fra milde og beskyttende produkter til effektive spesialprodukter. De vitenskapelig dokumenterte A-vitaminproduktene er Beauté Pacifiques storselgere. Disse kremene stimulerer kollagensyntesen og rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet. Dette innebærer at produktene har en forebyggende effekt på huden og effektivt reparerer solskadet hud. A-vitamin fungerer også utmerket til behandling av uren hud. Les mer om hudens aldringsprosess her.

Renseprodukter

Serum

Dagkremer

En dagkrem er ofte en kombinasjon av fuktpleiende og beskyttende ingredienser, antioksidanter og UV-filter. Dagkremen har til formål å pleie, fukte og beskytte din hud - gjennom en hel dag.

Nattpleie

Hudens behov varierer individuelt og med alderen, men det er om natten huden reparerer seg! Det produseres fettstoffer, antioksidanter og andre komponenter som bidrar til at hudbarrieren gjendanner seg.

Øyekrem

Huden rundt øyene er tynnere og mer sart enn ellers i ansiktet. Derfor anbefaler vi en egnet øyekrem med gode egenskaper, for pleie av huden rundt øyet.

Kroppspleieprodukter


Våre omgivelser som forurensning, solpåvirkning og ofte tørt arbeidsmiljø med temperaturforandringer utfordrer huden, som derfor har bruk før økt beskyttelse og pleie. Dette må til for å bevare en optimal hudbarriere. 

Oppdatert 4.10.19