A-DERMA HUDPLEIESERIE

  • A-Derma hudpleieprodukter er basert på havreekstrakten Rhealba® Oat
  • Havren har dokumentert effekt mot tørr, irritert, atopisk eksem og psoriasis
  • Dokumentert effekt etter 1 uke

Trygge og effektive produkter: Alle A-Derma produktene er formulert med et minimum av ingredienser slik at produktene kan tolereres av alle. A-Derma produkter har derfor ingen essensielle oljer, ingen fargestoffer, ingen alkohol og ingen parabener.

Rhealba® Havre dyrkes i Sydvest- Frankrike efter strenge økologiske standarder.

 

 

A-Derma Exomega Cleansing Oil er en skummende dusjolje uten såpe med Rhealba havreekstrakt og Filaxerine (Omega-6 og B3-vitamin). Vasker forsiktig og skånsomt uten å irritere hudbarrieren og etterlater en tynn beskyttende hinne på huden. Den beskytter mot kalkholdig vann, pleier, fukter, bløtgjør og beroliger huden. Vaskeoljen forlenger effekten av balm, krem og lotion.

Egnet til daglig bruk for baby, barn og voksne med tørr hud. Til ansikt og kropp. Med silkemyk konsistens og parfyme.

Aderma Exomega steril cream er en mykgjørende, fuktighetsgivende og beskyttende steril krem med Rhealba havreekstrakt. 28% fett.

Kremen er svært velegnet ved svært tørr og irritert hud. Fuktighetkremen inneholder Rhealba®havre og Filaxerine (Omega-6 og B3-vitamin). Kremen gjenoppbygger og styrker hudbarrieren og gir langvarig lindring for tørr hud.

Kremen anbefales for daglig pleie ansikt, bøyeledd, kropp og hender både ved eksemutbrudd og som fuktighetspleie i "hvile" perioder. Egnet til daglig bruk for baby, barn og voksne med tørr hud. Til ansikt og kropp.

Steril krem med et perfekt hermetisk lukkesystem sikres det at produktet er sterilt under hele bruksperioden.