Britiske Clipper Teas er en teprodusent av det sjeldne slaget. Uovertruffen når det gjelder kvalitet, dedikert produksjon og vareutvalg.

Clipper har vunnet utmerkelser for smak og kvalitet hvert år siden 2006 både i gull og sølv. Teene kjennetegnes at de er svært enkle og rene i smak. Man får rett og slett det man leser på pakningen. Åpner du en tepose av kamillete fra Clipper, vil innholdet være tydelig lys og gul.

Her brukes kun blomsterblad. Clipper kjøper råvarene stort sett en gang i året når det er sesong og råvaren har optimal kvalitet.

Så forsegles den og legges til lagring fram til den benyttes i produksjon. Først da åpnes det en og en sekk. Dette fører til at Clipper gjerne har 10-12 måneder med lagerbeholdning av samme råvaren, noe som er svært dyrt. Men kun på denne måten kan de garantere topp kvalitet hele året rundt.
Det er det verdt, for smakens skyld.  Som forbruker smaker man dette ved første koppen. Sortimentet av Clipper er stort og rikholdig med alt fra klassikere som Earl Grey og grønn te til nyere smaker som Happy Mondays og Lemon&Ginger