Romega er et unikt kosttilskudd produsert av silderogn, som har vist seg å være spesielt helsebringende. Næringsstoffene fra denne kilden er blant de reneste man kjenner til og Romega er et 100% naturlig produkt.

Romega er navnet når Arctic Nutrition skaper silderognekstrakt hovedsakelig av rogn fra NVG-sild (norsk vårgytende sild), men også fra nordsjøsild av umoden rogn. Rogna tilsettes olje for å gjøre produktene bedre. Det lukt- og smaksfrie proteinpulveret av silderogn har allerede rukket å få gjennomslag som kosttilskudd i mange land. Nå ønsker firmaet og ta det et hakk videre og har satt i gang prosessen med å få det registrert som legemiddel.

Fakta om silderogn:

Silderogn er det samme som fiskeegg og inneholder alle stoffer som skal til for å bygge nytt liv. Derfor har stoffene positiv virkning på menneskekroppen. Fosfolipider av omega 3-fettsyrene DHA og viktige byggesteiner i kroppen vår som må tilføres gjennom kosten. DHA er den fettsyren vi har mest av i hjernen og er derfor viktig for normal hjernefunksjon. Silderognekstrakt bidrar til god funksjon av hjerne, hjerte, ledd og hud, samt at den har beskyttende effekt mot inflammasjoner.

 

Bivirkninger

 

Dette er i prinsippet en matvare. Sild og silderogn har vært brukt helt tilbake til vikingtida og det er ingen kjente bivirkninger på de dosene som finnes i Romega.

På Haukeland sykehus gjøres det nå en stor klinisk studie i forhold til bruk av Romega for psoriasis pasienter.

Mange mennesker er plaget av psoriasis, og det er behov for nye behandlingsmetoder. Arctic Nutrition har tidligere gjennomført flere pilotstudier med selskapets silderognekstrakt der pasienter har opplevd signifikant bedring av sin psoriasis. Derfor har selskapet utviklet en variant av silderognekstraktet som de ønsker å søke markedsføringstillatelse for som legemiddel. Dette vil være den første behandlingen av mild til moderat psoriasis som kan inntas gjennom munnen.

Romega er produktet for deg som er opptatt av kvalitet, en sunn og frisk hverdag og god helse.