Anthelios - Den beste solbeskyttelsen er den som passer deg.

  • Meget høy beskyttelse.
  • Uten parfyme.
  • Etterlater ingen hvite merker.
  • Hypoallergen

ÅRETS NYHETER

Anthelios ultra krem spf 50+

er en solkrem for ansiktet og spesielt tilpasset og testet for den sensitive huden rundt øynene. Anthelios ultra krem Spf 50+ er dermatologisk testet på sensitiv og solintolerant hud.

Produktet er også testet på kontaktlisebrukere. Formelen er utviklet til å minimere at kremen renner og skaper svie i øynene. Solkremen er parfymefri, hypoallergen og tilpasset selv den mest solinitolerante sensitive hud

Anthelios pigmentation krem SPF50+

er en farget solkrem som hjelper til med å forebygge og redusere pigmentforandringer og mørke flekker som kommer av UV-stråling. Den pigmenterte formelen smelter inn i huden, og gir umiddelbart en jevnere hudtone. Kremen passer alle hudtyper, selv den mest sensitive. Den er parfymefri, hypoallergen og tetter ikke porene.

Årets Solsortiment fra Anthelios

Huden rundt øyepartiet har en tynnere hud enn resten av ansiktet, og er et av de stedene på kroppen som er utsatt for solens UV-stråler, men vanskelig å beskytte med solkrem.

Rennende solkrem kan gi svie og ubehag i l øynene. Anthelios Ultra krem Spf50+ er spesielt utviklet for å redusere denne type plager.

Kremen er svetteresistent og ekstra vannresistent, tilpasset til å bruke rundt øynene også til kontaktlisebrukere