Frisk - Norskprodusert kosttilskudd til hele familien

 

Norsk Pharma AS startet sin produksjon med norskprodusert omega-3 av høy kvalitet. Etter hvert har sortimentet deres økt til å omfatte flere kosttilskudd til barn og voksne:

Omega 3 er godt for kroppen og spesielt hjertet, hjernen og synet vårt. Helsedirektoratet anbefaler alle, også barn, å spise fet fisk til middag to til tre ganger i uken. evt ei brødskive med makrell i tomat hver dag. Det er ikke alltid like greit å få til. «Æsj jeg liker ikke fisk»- Høres det kjent ut? Da er Frisk omega-3 et flott alternativ så du dekker dagsbehovet for deg og barnet ditt. Her er kapsler til å svelge for voksne og barn over 6 år

Et multivitamintilskudd er et «Universalprodukt» som inneholder vitaminer og mineraler, alle samlet i en tablett! Multivitaminer er kosttilskudd som er satt sammen av de fleste fettløselige og vannløselige vitaminer og som i tillegg inneholder viktige mineraler og sporstoffer. Frisk multivitamin tabletter inneholder 12 vitaminer og 9 mineraler.

D-vitaminer øker kalsiumopptaket, gir god tannhelse, sterkere benstruktur og forebygger osteoporose (benskjørhet). D-vitaminer er viktig for aktiviseringen av immunforsvaret.

Omega 3 er godt for kroppen og spesielt hjertet, hjernen og synet vårt. Helsedirektoratet anbefaler alle, også barn, å spise fet fisk til middag to til tre ganger i uken. evt ei brødskive med makrell i tomat hver dag. Det er ikke alltid like greit å få til. «Æsj jeg liker ikke fisk»- Høres det kjent ut? Da er Frisk omega-3 et flott alternativ så du dekker dagsbehovet for deg og barnet ditt. Her er twist-off-kapsler til barn fra 4-ukers alder.

D-vitamintilskudd anbefales av Statens Råd for Ernæring og Fysisk aktivitet (SEF) enten i form av tran eller D-vitamin dråper fra barn er 4 uker gamle. De viktigste funksjonene for vitamin D, er å sikre nok opptak av kalsium fra tarmen og at bein skal vokse og utvikles normalt.