Pleie til hund og katt

Hunden kalles ofte menneskets beste venn. Den er vårt eldste husdyr og stammer fra ulven. Hunder er utpreget sosiale og svært tilpasningsdyktige. En sunn og frisk hund er oppmerksom og aktiv. Den har blank pels, rene ører og klare øyne. Avføringen er fast og kommer daglig. Katten er i dag et vanlig selskapsdyr som stammer fra villkatt. Katter har som oss mennesker veldig ulike personligheter. Men som en standard så er de solitære dyr, med store territorier. En sunn og frisk katt er rask, smidig og opplagt. Den har glatt og blank pels, rene ører og klare øyne. Normal appetitt og drikkelyst, samt normal avføring. Et viktig ansvar for deg som eier er å påse at kjæledyret ditt får nok og riktig pleie og stell, noe som igjen kan forebygge mange plager.

Situasjoner der hunden eller katten blir stresset og engstelige?

Noen situasjoner gjør hunder og katter urolige. Det kan være når klørne skal klippes, nyttårsaften med støy fra raketter, savn etter å ha mistet en venn, besøk hos veterinær eller dyret skal ut å reise i bil, båt eller fly.

Pet remedy destress & calm er en naturlig blanding av valeriana og andre eteriske oljer som roer ned engstelige og stressede kjæledyr med umiddelbar effekt uten at de blir sløve.

Kosttilskudd til hund

Hunder og klatter er som mennesker at de trenger påfyll av viktige vitaminer og mineraler for å holde kroppen i gang. Selv om de fleste dyrefor dekker behovet for et velbasert kosthold, kan det i perioder være aktuelt med et tilskudd. Mange hunder kjenner på leddene at alderen tynger. Glucosamin i tyggebiter forsyner leddene med næring. Sport pasta og drikke er et energitilskudd tiltenkt hunder i hardt arbeid. Til hunder og katter som er aktive eller arbeider hardt under trening/konkurranse vil Octean Aktiv hip være et supert kompletteringsfòr i tablettform.

Her er noen av produktene våre til hund og katt. Du finner flere under de forskjellige sidene over.