Vi får informasjon fra Helfo dersom du har frikort.

Du har også tilgang til reseptene for dine barn under 16 år dersom de har felles adresse med deg (folkeregistrert adresse). For skilte foreldre vil begge foreldre ha tilgang dersom barnet har delt bostedsadresse.

Dersom du ønsker å gi en annen person fullmakt til å motta/hente pakken din må du gjøre dette i kassebildet (i samme vindu som du fyller inn kortinformasjon). Her endrer du navn og telefonnummer (evt adresse) til den du ønsker skal motta pakken. Du kan for eksempel også skrive "Ola og Kari Hansen" dersom du ønsker at både Ola og Kari skal ha fullmakt. Ønsker du varene dine levert på arbeidsplassen, hytta etc er det  også her du kan endre adressen  din til ønsket leveringssted i Norge.

Når du har bestilt dine reseptvarer er det mulig å fortsette med bestilling av andre apotekvarer i samme forsendelse. Du avslutter handelen med å gå til kassen for betaling.

Har du spørsmål angående bestillingen, har vi samlet en del svar her: eller du er velkommen til å ta kontakt med oss på chat, mail eller telefon.